Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 426os

    őstag

    Korábban írtam a HP625 melegedési problémákkal kapcsolatban, jelentem találtam bontott heatsink-et, ki is cseréltem, így a túlmelegedés miatti kényszerleállások megszűntek.

    Viszont bekapcsoláskor a Bios post után, de még op.rendszer bootolás előtt mindig kiír egy hibaüzenetet (már régebb óta csinálja, csak eddig annyira nem érdekelt).
    601 Internal Battery error a szövege, ez a HP weboldala szerint az alaplapon lévő elem alacsony töltöttségi szintjére utal. Fórumokon viszont több helyen is írják, hogy az elem cseréje nem szüntette meg a hibát, volt aki azt írta, hogy ezt a fő akkumulátor hibája miatt írja ki a gép. Tény, hogy már az akksi nincs a toppon, kb fél órát bír menni róla a gép, de annak a hibaüzenete elvileg 602 external battery error lenne.
    Mondjuk újabban beáll fixen 50% körüli értékre amikor hálózaton van és nem töltődik tovább, csak akkor, ha előtte le volt merülve (kb azóta, hogy felraktam a HP Support Assistant-ot, +/- pár nap, nem emlékszem,de inkább utána kezdődött)
    Ilyen jelenségekkel találkozott már valaki? Az elemet (elvileg br2032) kicserélném, de nem nagyon látok sehol. cr2032 jó lenne helyette? Elvileg csak a technológia más (Lithium-carbon monofluoride vs Lithium-manganese dioxide)

    .

Új hozzászólás Aktív témák