Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sifarr

    senior tag

    válasz cocka #16153 üzenetére

    Nagyon máshogy látjuk a kérdéseket, így kevés lehetőséget látok az egyetértésre. :N
    Utoljára máshogy futok neki a Transferwise-CIB ügynek, a bizalmatlanságnak.

    Ezt az egész biztos, hogy nem úgy indult, hogy egy CIB-es vezető a homlokára csapott, s felkiáltott: kutakodjunk az ügyfeleink Transferwise adataiban, forgalmában, stb. Etessük meg őket pár havi ingyenes utalással, szerezzük meg a hozzájárulásukat, aztán hajrá!
    Ha adatszerzés lenne a cél, akkkor miért nem csinálják ezt a Revoluttal is? Meg a legnagyobb magyarországi bankokkal, amelyek az igazi kokurrensei? Persze külön-külön menüponttal mindnek. :Y
    Nem lehet, hogy mégis valami szolgáltatás előkészítése van a háttérben?

    Nekem az a megközelítés is furcsa, hogy "nekem nem jó, engem nem érint, stb.". Lehetnek más ügyfelek, akiknek más a szempontjuk, akiknek valami jó, ami neked nem.

    Mondjuk az tényleg jó lenne, ha a fix 340 Ft-os tw-ről utalási díjat 0-ára csökkentenék.
    A tw-nek is jó lenne? :D

    Kérdés, hogy mi vesz igénybe 2-3 napot. (lekönyvelés)

    Hát nem 1-2 éve könyvelnek a bankok "digitálisan". Az azonnali átutalást mégiscsak nemrég vezették be. Döccenőkkel, jó nagy költséggel.
    A bankkártyás vásárlás az egész világon működő rendszer. Eszméletlen sok közreműködővel. Át lehetne alakítani azonnalivá, beleértve a lekönyvelést is. Mennyire menne könnyen és olcsón? Gyakorlati jelentősége pedig nincs, hogy +2-3 nap mire a lekönyveléssel lezáérul a tarnzakció.

Új hozzászólás Aktív témák