Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mhmpista

    aktív tag

    válasz salaam #52285 üzenetére

    Köszi!

    Ancestral Healinget kiveszem akkor kikell vennem az injured blademastert is. És a 2. körben letéve jól szokott működik. De legalább ellkell lőnie 1 jó lapot hogy üsse. Illetve a flame wreathed facelesst szoktam healelni vele hogyha túlél egy sebzést. Pl nem tudja leütni de kitesz 1 tauntot, köv körben ugye kevés mannával rendelkezem, ez pedig 0 tehát leütöm a tauntot lemegy 7-2re aztán tolok rá Ancestral Healinget. Ez a stratégiám alapja, elég jól működik.

    Totemic Might pedig ha totemezek akkor alap nem? A golem is hasznosítja a flametounge totemet sem szeretem ha bármivel leüti. Van hogy 4-5 totem szedi fel a bónuszt. Ja meg a Mana Tide Totemet szoktam vele hogy legalább 2 kártya kijöjjön belőle, mert 1 db miatt akár ki is vehetném a pakliból. A windfury új de ha nem sikerül leszednie a flame wreathed facelesst akkor megy a furry egy rá és kb megis van a meccs. Late-gameban pedig volt olyan hogy 3 életem volt, neki pedig kb 25, totemek bloodlust + a legnagyobbra egy furry és annyi. szerintem most is csak les az ellenfél. volt hogy a 6. körben fejeztem be így. Jó persze ehhez kell hogy az ellenfél korlátolt képességű legyen és csak arcra menjen. De hát megkell őket büntetni.

    De köszi a tippeket csinálok egy másik paklit ahol ezeket meglépem és megtesztelem hogy működik.

    Amúgy valami olyan kellene még 1 mint a feral spirit, lehet abból kéne megvennem még 1et.
    Csak hogy picit lekártyázzam őket, utána a bónuszokkal annyira feltolom hogy nehéz leszedni mind. Kivéve persze a területi sebzésekkel. (ezt hívják talán Midrange Shamannak? :F )

    De kipróbálom. Bár szerintem ha megnézitek a játékom akkor talán könnyebb ajánlani, hogy hol a lyuk a stratégiámban.
    :R

Új hozzászólás Aktív témák