Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • raskolnikoff

    őstag

    Üdv!
    Volt egy jól működő rendszerem, miszerint egy samu 160as vinya meg egy hita 500as. Vettem egy Raptort és elkezdtem wint telepíteni, de vmiért szokás szerint a vga nem akart képet adni (ilyenkor általában slot tisztítás segít rajta, bár elég fura még így is...) Mellesleg ha a vga nincs még becsavarozva akkor balra-jobbra van egy "kis" holtjátéka...olyan mintha vékonyabb lenne a vga csatlakozófelülete. (Vagy a PCIE 2 az vékonyabb?!)

    Na mindegy, emiatt a szarakodós malőr miatt a windóz installal már előrébb jártam, ergo a samun lévő wint már nem ismerte fel, ahogy a hitán lévő vistát sem. Az elég bosszantó, mert azt még javítani sem engedi, csak bejön az a szar cmd.exe ablak és kész... (XP RLZ)Mivel voltam olyan barom hogy elfelejtettem előre letölteni az ethernet drivert, így rehabilitálnom kellett a régi wint a samuról. Namost a sok dugdosás közben valószínűleg kicsit helyet cserélhettek a SATA csatlakozók (a raptor végig ugyanott volt, és a samu is ugyanott). Jelenleg az a helyzet hogy halvány elképzelésem sincs hogy miért nem tudja egyszerre kezelni a 3 vinyót. Ha rajta volt mind akkor felajánlotta hogy válasszak a 2 XP közül. Ha az újat választottam akkor a bal felső sarokban egy villogó kurzorban ki is merítette a win xp-t. Ha lehúztam a hita vinyót akkor meg betöltötte!!! Ezek után összecseréltem a samu és a hita kábeleit (a net már meg volt oldva és nem kellett már a régi xp). Hát a régi xp-t most már nem is ajánlotta fel (ez nem is annyira érdekel) viszont megint nem tudja egyszerre a hármat! Megáll a win betöltés előtt annál a résznél amikor azt írja (írná) ki hogy update success. Vmi pontpontpont és ott vége. Ugyanez a helyzet volt akkor is amikor a samut (régebbi xp)lehúztam. Rájöttem hogy ha engedélyezem a floppyt (tehát none-ról visszaállítom 1,44-re) akkor továbbmegy (de így is csak 2 vinyóval, raptor és hita!!) A BIOSban a report no fdd-t yesre állítottam már előre de ott van ez a másik beállítás hogy mi legyen az A:\ és ott ha beállítom 1,44re akkor megy az uj xpm. DE csak akkor.

    Vkihelp me hogy mi a franc van...hogy kössem át vagy vmi, mert ez kicsit gáz. A Vista megmentésére is elfogadnék vmi jótanácsot... :U

    Alaplap: Abit ab9 pro.

    A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

Új hozzászólás Aktív témák