Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • farkas-j

    őstag

    válasz anrab #76626 üzenetére

    Nekünk is van egy LG hűtőnk egy GBB60SAYFE típusú. Nagyon szeretjük, de két dologra felhívnám a figyelmedet.
    1. A kijelzőn szereplő hőmérséklet az CSAK a beállított értéket mutatja, a belső valós hőmérsékletekről nincs visszajelzés! Ez óriási csalódás volt, és így szerintem egy baromság, is, hogy nem jelzi ki a belső hőmérsékleteket! A 14 éves AEG-ünkön is van hőmérséklet kijelző, ami a beállított értéket is mutatja, de alap állapotban a belső hőmérsékleteket jeleníti meg. Hogy az LG ezt miért nem így csinálta meg, az számomra teljesen érthetetlen és kimondottan bosszantó! (Pedig nem lett volna nagy kunszt az amúgy gyönyörű a kijelzőn.)
    2. A WiFi egy teljesen értelmetlen dolog az LG hűtőn! Gyakorlatilag csak a hőmérsékletet lehet távolról beállítani, de azt meg minek? Én egyszer beállítottam a hűtőn, azóta úgy van. Sosem tekergetem, különösen nem távolról WiFi segítségével. Aminek értelme lenne, az a hőmérsékletek távolról való lekérdezése és esetleg egy távriasztási lehetőség beállítása ha egy bizonyos hőfok fölé emelkedne a hőmérséklet. Ezeket viszont nem tudja (legalábbis az enyém). Emiatt kellett Xiaomi hőmérőket beszereznem és betennem, hogy riasztást kapjak ha a hőmérséklet tűréshatár fölé emelkedne.
    Hosszabb időre elment a lányom otthonról (külön lakik tőlünk). Volt nála egy áramszünet és amikor visszajött az áram, valami lecsapta a kismegszakítót. Napok múlva mikor átmentem virágot locsolni, a leolvadt hűtővel szembesültem. Minden ment a kukába (a fagyasztóból is), és lehetett kitakarítani a hűtőt és feltakarítani a konyhát a kifolyt levektől. Azóta van a családban minden hűtőben távolról lekérdezhető hőmérő, ami riasztást is tud küldeni mobiltelefonra ha egy bizonyos szintet meghalad a hőmérséklet.
    Ha ugyan ez a kinézett hűtő WiFi nélkül is olcsóbban megvásárolható, akkor válaszd azt.

    [ Szerkesztve ]

    Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

Új hozzászólás Aktív témák