Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz umfrider #75116 üzenetére

    Tapasztalatom még nincs, talán tavasszal elkészül a ház, de vízlágyító lesz. Nézz be az építős topikba is, ott is írtak páran, mindenki pozitívat. Az egyikük BWT Perla Silk Basic XL-t használ, ami nekem pont jó, mert helyhiány miatt keskenyet kerestem. Ehhez elvileg külön kell a bypass szelep, az még 30e. A szomszéd már megvette az Euro-Cleart, az azért olcsóbb, még utána járok, hogy üzemeltetési költségben mi a különbség.
    A nem lehet meginni dologba nem mennék bele... más az íze a szűrt víznek, nem is mindenki érzi, illetve csak akkor, ha tisztán iszod. Főzés, tea, szörpként keverve már nem. Mi ezt nem tudtuk kipróbálni,tényleg így van-e, ezért a konyhai csaphoz behúztunk egy szűretlen ágat, és ide 3utas csap, vagy külön csap kerül (pénz és kialakítás kérdése). Ott lesz szűrt meleg/hideg víz mosogatni, és szűretlen hideg inni.
    Én úgy voltam vele, hogy ha igaz, amit mindenki mond (nem száraz a bőr, nincs vízkő a csapon, edényeken, gépekben), akkor örülök. Ha nem válik be, és naponta szembesülünk a hátrányával, akkor kikötöm a rendszerből.

    pjen: a kalgont a mosószerhez adod, azt a vizet lágyítja, utána meg kétszer öblít a hálózati kemény vízzel.

    [ Szerkesztve ]

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák