Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyulank

    addikt

    Sziasztok!
    Mikróval kapcsolatos kérdéseim lennének.
    1. Azt szeretném tudni, hogy a CRISP funkció az mikrófüggő, beállítás, menüpont, vagy csak egy eszköz ami jár ahhoz a mikróhoz? Szóval pl. ha veszek olyat amiben nincs CRISP funkció, de veszek mellé CRISP tálat akkor lesz benne?
    2. Megéri-e invertereset venni, kevesebb lesz-e a villanyszámla, vagy hiába fogyaszt kevesebbet, az óra többet mér?
    3. A légkeveréses kevesebbet fogyaszt?
    Elromlott a régi, de ha másikat veszek, akkor jobbat szeretnék. Szóval minimum 20l, és 800W.
    Kezelés, és használat terén olyat szeretnék, amit könnyű tisztítani kívül-belül, könnyű kezelni, de digitális, szóval ez a nyomd meg ezt egyszer azt háromszor, amazt tizenötször ezt kétszer, majd nyomd meg ezt, és már indul is, az valahogy nem tetszik, viszont találtam forgókapcsolósat is. Nem tudom, hifin láttam olyan hangerőgombot, amit körbe-körbe lehetett forgatni, 1 ujjal, gondolom ezekben is ilyen van. Az úgy már egyszerűbb lehet. Nem nagyon szeretem a hangoskodást sem mindig, szóval a csipogásokat kerülném, vagy halkítanám, ha lehet, és ennél a régi csavarósnál az ajtónyitógombot, és ajtót együtt nyomva ki lehet nyitni, be lehet csukni csendben is.
    Nos, ilyen szempontok alapján milyeneket ajánlotok? Mikrónál számít a márka? LG-nél olvastam olyat, hogy antibakteriális bevonatú sütőtér. Ez mit jelent? Gombaölő festék, vagy INOX, vagy porcelán?

    ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64

Új hozzászólás Aktív témák