Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Morris

    veterán

    válasz Donki Hóte #59553 üzenetére

    Igen, a liszt is tök természetes, csak azt felejted el, hogy a mai kenyerek miből készülnek.
    Nem lehet tudni, hogy milyen adalékanyagokat raknak az élelmiszerekbe.
    Vajon miért allergiásak és intoleránsak egyre többen az élelmiszerekre?
    Régen a kenyér elállt 1 hétig is. Most meg 2 nap és dobhatod ki.
    A mai búza egy agyontermesztett gén manipulált növény. És mindez a még magasabb termésátlag miatt. A mai búza sikér tartalma tízszerese a korábbinak.
    A napraforgót pl mesterségesen szárítják gyomirtóval.
    A gyümölcsök szintén agyon vannak nemesítve. A bio termékekre gyakran nem igaz, hogy bio.
    A cukor is természetes. Csak éppen nem nagyon fér már bele a napi rutinunkba. A sok szemét kaja miatt már a a cukor sem jó, mert magas a glikémiás indexe. Ezáltal az inzulin szint magas kilengését okozza. És ehhez hozzá jön, hogy manapság majd minden tele van cukorral. Tápanyag viszont nincs a cukorban.
    Szóval nem is lenne ezzel gond. Az ember nagyon jól tud alkalmazkodni a dolgokhoz. Csak éppen ehhez több száz év kellene.
    És sajnos csupa szeméttel etetnek minket.

Új hozzászólás Aktív témák