Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabroncka

    Topikgazda

    válasz krx21 #24704 üzenetére

    javított link >>

    Kémiai laborban dolgozó egyetemet végzett emberként (most itt nem arról van szó, hogy ezt lobogtatom, meg hű most akkor mi van) rettentően zavar, hogy a laikus emberek zömét olyan szinten megvezetik, és olyan összegeket gombolnak le, hogy csak pislogok!

    ide tartozik:
    a lúgosítás, arany meg ezüst kolloid löttyök, az oxigén dús víz, deuterizált ökörségek, mágneses takaró, meg az alpesi levegőt előállító légszűrők.

    Szóval a lényege az otthoni szűrőknek, hogy a port és a mikroport (ebből a legfontosabb a PM10 tartományát) ami egészségtelen azt megfogja. Ez a szénszűrő (és más hasonló árkategóriában is) alkalmatlan a formaldehid és egyéb lakásban terjengő illékony komponensek nagy mennyiségű megkötésére. A szobanövény jobb ebből a szempontból. Hogy az ezüstkolloiddal meg egyebekkel átitatott szűrő rohadt hamar kimerül az szinte holtbiztos- persze önmagában az ezüst fertőtlenítő hatással bír, de a műtőkben a milliós szűrők mellett így is elengedhetetlen az UV A csövek használata.

    "Hát nem túl sok jót írtál a kapható legdrágább légtisztítóról... " Nézd a baromságokon kívül a H12 és az előszűrők valóban jók, tehát a kimenő levegő zsír és szálló pormentes lesz, ami egy városi lakásban már messze elegendő. A készülék halk, designos és a megmozgatott levegő mennyisége szerintem nagyon okés. Fogyasztás még a kérdés....

    [ Szerkesztve ]

    "in medias res"

Új hozzászólás Aktív témák