Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peak

    addikt

    válasz torma1981 #7475 üzenetére

    Régebben 7 évig olyan albérletben laktam, ahol fölöttem padlás, alattam süket öreg néni, szomszédban süket öreg néni, másik oldalon tűzfal volt. Semmilyen élettér hangot nem hallottam a külvilágból. Aztán lett meg a saját lakásom ( ahol felnőttem ), ahol a szomszédban ugyan szinte semmi hangoskodás nincs, meg az oldalfalak hangszigeteltek egyik oldalt ( a másikon nem ), de sajnos a födém nem. :D
    A fölöttem lakó család 2 apró 3-4 éves gyermeke 17:00 és 22:00 között valószínűleg eredeti holland fapapucsban masirozik a lakás egyik végéból a másikba, oda és vissza végtelen ciklusban. Pontosan 4 hónapig birtam a szépszóval történő meggyőzést, rábeszélést, kérlelést, hogy legyenek már tekintettel a körülöttük lakó emberekre is, amikor is felmentem és leüvöltöttem a család haját, hogy mégis mi a faszt képzelnek már, hogy gyakorlatilag LEHETETLEN pihenni d.u. mikor hazaérek a munkából. Másnap vittem a kölyköknek 2 kis gumirozott talpú nyuszimamuszt, a kurva mosógépük alá meg egy 60x60 cm-es 3 cm vastag préselt gumitörmelék táblát. Azóta gond nincs, legalábbis elhanyagolható.
    Ha nekem anyám és apám meg birta magyarázni 3 évesen, hogy kisfiam NE szaladgálj a lakásban, mert az zavarja az alattunk lakót, akkor bizonyára nekik is meg kell tudniuk oldani. :)

    Néha a másik szomszéd furulyázni tanit kisgyerekeket, pontosan a közlekedő folyosó falánál.
    Egy órácskát bírom kb., de utána nevelő célzattal megküldöm a HK460ast egy kis Rage Against The Machines - Bomb Track.FLAC-cal -6dB-en 5 percig... akkor utána csönd és nyugalom van megint egy napot. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3

Új hozzászólás Aktív témák