Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rederik

    tag

    válasz Parci #5930 üzenetére

    Szia,

    Idézek:
    "hogy nem reális most nekem belekezdeni..."

    Ebből a mondatodból a most-ot és nem a belekezdeni szót emelem ki.

    Igenis válogasd össze a rendszert, de csak papíron.
    írd össze, hogy
    Erősítő: típus, Ár
    Hangfalak: típus, Ár
    kábelek: típus, Ár
    DAC, vagy egyebek: Típus, Ár

    S amire van pénzed vásárold meg. Én megvenném a helyedben a hangfalakat és költenék még mondjuk max 2000Ft-ot a hangfalvezetékek méterére. S ENNYI első körben. Rákötném a régi erősítőt, azt hallgatnám analóg bemeneten valamilyen eszközről (CD, vagy PC)
    Aztán egy év múlva, vagy kettő, megvenném az erősítőt (ami lehet most 150.000Ft) s ugrana egy nagyot a rendszerem, majd később vennék egy DAC-ot plusz az apróságokat, s meglenne a rendszer.
    Lehet, hogy 3-4 év alatt is akár, de meglenne A RENDSZER.

    A legnagyobb tisztelet azon embereknek, akik ezt így türelmesen végigcsinálják (persze ha van rá keretük) De szerintem a legnagyobb csacsiság az, ha valaki azért, hogy egyszerre megvegyen mindent, beledob egy csomó kompromisszumot, s lényegében mindenből olcsóbbat, kisebb tudásút vásárol, aztán éveken át töpreng, hogy jó-jó, de nem az igazi, s az már csak a teljes cserével lesz.

    Olyan mint a házépítés, csak itt nem hajt a család, hogy márpedig ősszel költözés, s ezért nem kell feltétlenül a 2 légkamrás ablakra, meg az akciós járólapra meg még ezer dologban az olcsóbbra redukálni a dolgokat, hogy csakis a kész rendszer az elfogadható.

    Igenis apránként célszerű építkezni.

    Nem akartam lelki dumát, csak én is próbáltam így csinálni annó, annyi különbséggel, hogy nekem egyszerre lett meg a teljes cucc vételára, így egyben vettem meg jó pár év várakozás után, addig eléltem a sony alap erősítővel és házi készítésű hangfalakkal.

Új hozzászólás Aktív témák