Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • norral

    aktív tag

    Élménybeszámoló 2:
    Ma a Korner Audio-ban jártunk. Nekik is kijár a tisztelet, jól éreztük magunkat náluk. :R

    Az erősítő ezúttal is Denon volt, de most egy Denon AVR-1612. A zene egy DUNE HD Duóról szólt. Annyit elöljáróban, hogy szerintem a korner hallgatózós terme jobb volt akusztikailag, ezért hallgatunk majdnem olyan hangafalat is, mint tegnap (tsi 300) a polk tsi 400 személyében, hogy legyen összehasonlítási alapunk. Mivel a mai hallgatózás elég spontán jött, ezért nem vittünk magunkkal anyagot. 1 óránk volt összesen, ez alatt jó pár hangfalat meghallgattunk, mindig ugyanazzal a zenével. Ez egy nagybőgős, zongorás, dobbal fűszerezett muzsika volt, én nem ismertem, de megfelelőnek tűnt a célra.

    Mission MX-4: Ezzel kezdtünk, annyira nem tetszett, sőt, eléggé vártam már közben is a következő hangfalat.
    Elac 57.2 TSi 400: Na ezek már sokkal jobb voltak, érzetre nekem egy kategória volt, talán az Elac jobb volt alul, meg felül, de középen meg a TSi 400 tetszett jobban, de elment mindkettő.
    Elac 58.2: Ez már nagyon bejött.
    Elac 68.2: Ez tetszett a legjobban, de csak azért, mert nem volt olyan tolakodó a magas, mint az előző. Ez már-már szerelem, de nagyon drága, túl van a kijelölt határon, úgyhogy sajnos csak a húgát veszem el, ha lesz esküvő. :D

    Holnap megint egy másik helyre megyünk. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák