Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabor970

    addikt

    elolvastam a tegnapi nap termését, hát születtek cifra irományok :)
    Nem tudok vélemény nélkül csendben maradni,
    Amennyiben nincs elég pénze valakinek házimozira, még nem érdemes neki azt a kevesebbet olyasmire költenie, ami pénzkidobás. Nem hiszem, hogy elég indok: "nekem kevés van, ennyiért is lehet kapni, nálam is legyen 5.1" Amig nem próbálja az illető, nem tudja, hogy elkölt számára sok pénzt, aminek nem fog örülni a harmadik bekapcsolás után. Persze innét nézve csak az látszik, hogy de szép nagy, új, garis, egységes hangfalak vesznek körül, hátra lehet dőlni... Ott a polcon az új csillivilli sok haszontalan dolgot tudó erősítőm (ami épp csak hangminőségben nem elég jó, de legalább pendrive-ról szól az MP3 :W ) Subot még nem is vett használhatót, vagy ha tényleg ragaszkodik az újhoz, akkor 85e alatt nincs amiért pénzt szabadna adni. Sub nélkül megint halott az egész, ha már "házimoziról" beszélünk.
    Én is nehezen fogadom el a csak újat koncepciót. Illetve el tudnám, ha nem húszezreseket tudnék sz@rni, hanem legalább ezer eurósokat.
    Ha kevés a pénz (nem ahhoz képest sok vagy kevés, hogy mennyi áll rendelkezésre, hanem, hogy miből lehet használhatót vásárolni) maradni kell a sztereónál szerintem. És a 200e Ft-os keret ha csak újban gondolkodik valaki, akkor is csak egész induló rendszerre lesz elég. 70e erősítő, 120e álló hangfalpár, 10e kébel. Hogy lehetne ennyiből 5.1 ????

    Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

Új hozzászólás Aktív témák