Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabesz87

    veterán

    Egy elég konkrét és megosztó kérdést szeretnék feltenni! Annyit nézelődtem már az utóbbi 1-2 hétben erősítőket és hangfalakat (egyelőre csak neten), hogy fogalmam sincs már milyen párosítás lenne jó. (Mi illik össze teljesítményben, impedancia meg mit tudom én még mi mindenre kell figyelni). Max. kialakult márkákról bennem némi kép. Szóval úgy max. 150.000-ből ajánljatok valami erősítő+hangfal szett párost! 5.1-et szeretnék, de az sem nagy tragédia, ha 5.0 lesz és később szerzek sub-ot...persze nem 100.000-ért. Használt megoldások is érdekelnek, minden nap nézem a hardveraprot meg avx-et is. Lényeg a HDMI, és a HD hangok megléte. A helyiség amerikai konyhás nagyszoba, úgy 33-35 m2 körül van talán. Az eddig szimpi hangfalmárkák: Wharfedale, Jamo, JBL, Polk Audio, Dali, ELAC (bár utóbbi 3 nem a 150.000-es kategória). Esetleg még Magnat, Eltax Expreience. Korábban írtam, hogy egy haveromnak van egy évek óta használaton kívüli Infinity Alpha szettje (alpha 50 front, alpha 30 háttér, center és egy JBL sub) amit talán oda tudna adni, csak nem tudom ahhoz vajon milyen erősítő dukál, mert keresgélés után úgy láttam, anno elég drága cucc volt [link]
    Felhasználást tekintve főleg filmezésre kéne, de olykor azért zene is menne. Nem vagyok zenész, szóval átlag felhasználás a cél, nem professzionális. Ennek fényében kíváncsi vagyok a véleményekre.
    Elnézést ha kicsit hosszúra sikeredett, vagy ha netán vmi badarságot írtam volna (ez lesz az első HM-m, szóval nem vagyok szakértő). Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák