Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peak

    addikt

    válasz vilmaboy #3768 üzenetére

    Manapság már szinte a csapból is digitális stream folyik, a filmek, zenék mind ilyen digitális fájlokban vannak szinte, ennek a kikódolására és analóg hanggá való alakítására kell neked egy eszköz, mivel az erősítőd ezzel a képességgel nem rendelkezik.
    Az újabb erősítőkben ez az elektronika beépítésre kerül, ezért kivülről valamilyen forrásról csak a digitális jelfolyamot kell beadni, mindent elintéz az erősítő.

    Ezért kell neked egy külső médialejátszó, amely képes minőségi módon analog csatornákká alakítani az 5.1/6.1/7.1 hangot, amit a Denonod már erősít és kitesz hangfalakra. Kb. ennyi.

    Az általam linkelt HDI DUNE HD Max lejátszója az egyik legjobb a piacon és megfizethető kategóriát képvisel, de igy is drágább a piaci konkurenseknél, mert itt ugyebár beépítésre került a DAC is, ami az analog csatornákat késziti.

    Szerk: Optikain vagy koaxon is adhatsz hangot az erősítőnek, de ezeken a csatornákon már a nagyobb sávszélességű hangok nem mennek át, max. Dolby Digital 5.1.

    [ Szerkesztve ]

    Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3

Új hozzászólás Aktív témák