Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Toobee

    veterán

    Folyamatban van nálam egy kis vendégség. Gyurczy-nek ismét óriási köszönet jár! :R Hozott nekem egy UMC-1-et, meg egy koax kijáratot, meg pár hangfalkábelt, úgyhogy ezeket vettük górcső alá.

    Mozizni nem nagyon moziztunk, 2 filmbe néztünk bele, de, mint kiderült, valami EQ be volt kapcsolva, meg a távolságok se álltak jól, így erről nem is írnék.

    Zene (a végkifejletet írom le, kicsit sok lenne szavakba önteni azt a pár órát, még hallgatóztunk): HDMI-vel próbálkoztunk, A10-5700 kijáratával, egy AQ Cinnamon kábellel. VDH 122 hangfalkábellel, Rotel hidalva. Jó volt, jobb, mint előtte a Rotel az én kábeleimmel, és szép magyarosan fogalmazva, nem hidalva. Nagyobb tér, szellősebb zene, nagyobb dinamika és részletesség. Aztán visszakötöttük a Rotelt ugyanezzel a setuppal, kivétel, hogy koaxon kapta a zenét. Egész jól felzárkózott az Emo mögé. Aztán itt jött az ötlet, hogy az UMC-t is próbáljuk ki koaxxal. Én arra jutottam, hogy oda vissza megette reggelire a Trinity HDMI kimenetét. Egy filléres, gyárilag elkészített kimenetet raktam be. Szóval zenére határozottan jobb volt az UMC, mint a Rotel, ami nyilván nem meglepő. Viszont az már igen, hogy a HDMI ennyire leszerepelt. Koax kábelem: AQ VDM-1. Lejátszó program: XBMC. Gondolom lehetne még játszani a programokkal, meg ilyesmi, de a szűkös időbe, csak ezt fért bele. Holnap visszajön megint az XDA-1, mert ott a Rotel után olyan érzésem volt, hogy eddig miért hallgattam ezt a moslékot. Aztán megnézzük, hogy ki mit tud.

    VDH: részletesebb, csilingelő magas hangok, pontosabb mélyek. Nagyon jó kábel, de nagyságrendekkel drágább is, mint a Bartfay. Azért akkora különbség nincs, mint ami az árakban megmutatkozik. Bár már nem szívesen raknám vissza az enyémet...

    https://barbieripnk.hu/

Új hozzászólás Aktív témák