Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    nagyúr

    válasz Dorian #29122 üzenetére

    A Stelth kábelek leírásában nem azt írták, hogy az ezüst a jó dielektrikum, hanem (szerintem) a réz kábelek ezüsttel való bevonása olyan jó dielektromos tulajdonságokkal ruházta fel a kapott vezető szálakat, mint pl. a rendkívül alacsony fajlagos ellenállás, ami a gyors, pontos hangért felelős.

    Mindez persze nem csak az ezüstözés eredménye. A teflon szigetelés, a kábelek geometriája (gondolom más keresztmetszetű erek vannak csavarva) és maga az egész kábel felépítése adja ezt az egészet.

    Tonyónál a HTA elé berakva a tápszűrőt jött az első kopp, aztán a bejáratott "közepes" LESSLOSS kábelt is bekötve rátett a hangzásra még egy lapáttal. Igaz, hogy "túlkábeleztünk" és máris több volt a kábel + a tápszűrő értéke, mint amennyibe az erősítő került, de ha azt veszem figyelembe, amit Béci mondott: "egy kábel nem tud hozzátenni a hanghoz csak elvenni" és elgondolkozom rajta, akkor megint csak arra a véleményemre jutok, amit már sokan lehurrogtak:

    Igen is érdemes drága kábelekkel kábelezni, mert tényleg csak a felét, negyedét halljuk annak, amit egy adott erősítő, hangfal tud.

    El akartam adni a hangfalkábelem. Nem nagyon kapkodtak érte. Inkább megtartom, mert van olyan szintű, hogy egy komolyabb láncot is ki fog szolgálni. A többire meg spórolok. :DDD

    Eladó: TP-Link 24-es switch, Xbox 360, Daewoo Matiz

Új hozzászólás Aktív témák