Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AMDFan

    addikt

    Sziasztok, a Hi-Fi topikból jöttem át ide, biztosan több a tapasztalatotok szub témában.
    Jelenleg Klipsch RF-82-eseken hallgatok zenét, amiket nagyon szeretek, de szeretnék kicsit változtatni a hangzáson, főleg a mély kérdésen. Természetesen mennyiségben bőven elég az RF-82 mélye, viszont mélységben szeretném megközelíteni a 20Hz-et egy mélynyomóval. Autóban hallottam már olyan rendszert ami közel 20Hz-től indult és elég meggyőző volt hogy ez kell nekem :)
    Mivel 2.1-es rendszerhez ekkora frontok nem kellenek, a szatellitek szerepét a Mackie MR5-ös aktív monitor párom töltené be, és a frontjaim eladásából befolyt összeget költeném a mélyre. Első körben kipróbálnánk azt az autós szubot amit hallottam, és ha tetszik akkor egy hasonló dobozt építtetnék, és vennék egy szuberősítőt hozzá.
    Az említett szubban ez a mélysugárzó volt: [link]
    Erősítőnek pedig erre gondoltam: [link]
    A szuberősítőnek van állítható 24db/oktávos low pass és high pass filtere is 50-300Hz között, ezzel úgy érzem elég jól meg lehetne találni az illesztést. Mit gondoltok erről a megoldásról, mi lehet a buktatója az egésznek, mire érdemes odafigyelni? Szobában mennyire kivitelezhetőek a 20Hz közeli mélyek?
    Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák