Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Oldfighter

    senior tag

    válasz bajnokpityu #23421 üzenetére

    Az a gond, a véleményem szerint, hogy ugyan érdeklődök vannak dögivel, de egész egyszerűen nem tudják őket kiszolgálni, főleg a helyhiány miatt. De ez csak egy része a dolognak, mert ugye hallani lehetett a magas bérleti díjakról is, amit ugye most azért már csökkentettek, visszacsalogatva a kiállítókat. Szóval most kevés kiállító van, de a látogatók jegyárai ennek fejében aránytalanul növekedtek is. Nincs egálba a kettő. Aztán nagy vita ment arról is, hogy mennyire volt okos döntés kivonni a népszerűbb termékskálákat, erőltetve a high-end termékeket. Kuriózumként persze nagyszerű meghallgatni, megnézni ezeket, de az érdeklődés java része azért mégiscsak az előbbiek felé tendálódik. Szerintem nagyszerű ötletekkel, tanácsadással is meg lehet fűszerezni a nem high-end termékek bemutatását, mert a kereslet ezekre jelentősebb és van még mit javítani a mozizás, zenehallgatás kultúráján......költséghatékony, hasznos szaktanácsadással.
    De az elejére visszatérve, a szervezőknek nagyon át kell gondolniuk ezt az egészet. High-end kiállítást tartanak, ahhoz mérten igénytelen kivitelezéssel. Egy nyomortelep kellős közepén marha nehéz high-end érzésről beszélnie a látogatónak, legfeljebb ha csak szemügyre nem veszi az árcédulákat. Néztem már számos hasonló kiállításról videókat a youtubeon és én ilyen nyomort ami itt szokott lenni, sehol se láttam. Szóval némi koncepcióváltás nem ártana.

    Bocs ha esetleg nem elégé összeszedett az egész, csak bővebb lére se akartam túlzottan ereszteni a tapasztalataimat. ;) A lényeg szerintem benne van. Jelzem, az én meglátásom szerint.

    Süket szomszéd a jó szomszéd!

Új hozzászólás Aktív témák