Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz BBéci #19791 üzenetére

    Még egy-két mondat erejéig hagy térjek vissza a linkelt cikkekkel kapcsolatban.

    Az összes cikk gyakorlatilag 80-99 százalékban foglalkozik dizájnnal, árral, műszaki paraméterekkel, egyéb lényegtelen dolgokkal, és a maradék egy-két mondatban tér rá a lényegre, azaz a hangzásvilágra. (nem fordítva kellene lennie?)
    A PH-s cikk pl 2 mondatban ecseteli a cikk végén, azt is úgy kezdi, nehéz részletezni, hogyan is szól ...
    A Home Theater az első oldal utolsó bekezdésében nyilatkozik érdemben a hangzásvilágról, de őszinte leszek, ez alapján nem venném meg. + van egy összefoglaló a végén, mi szerint ajánlott.
    A Music Direct szerintem nem is tesztelte, csak írt valami általános blablat, as incredible sound ... etc.
    A PC Mag pedig egy PC szakújság, Ilyentén nem is várom, hogy kellőképp objektív legyen, nyilvánvaló okok miatt.
    A Jerry Raskin pedig egy webáruház.

    Kis zacsimasszázs lesz, de azt kell mondjam, a Te cikked ebben a tekintetben sokkal átfogóbb és részletezőbb a teljes tartományban, mint a linkeltek közül bármelyik. Ha valami miatt megvenném, akkor az a Te cikked lenne, nem a többi.
    De azért a véleményem nem változott, illetve hát ezt valóban meg kellene hallgatni.

    PS:
    Kicsit utánanéztem, van még a Focal-tól másik asztali szett is, ráadásul dupla áron, és még randa is, szóval alakul ez, én azt látom. :DDD

    Ed Parker
    tervben van egy ilyen jellegű túra, csak sztem ott fog elbukni, hogy ebből a cuccból nincs senkinek raktáron, no meg nem is lehetne kellő környezetet kialakítani.

    szerk2: Az elméleti fejtegetéssel kapcsolatban pedig igazad lehet, de mondom! Innentől fogva VAN az asztali szetteknek létjogosultsága, és lehet ajánlani kombót az érdeklődőknek, nemde?

    szerk3: Például egyik cikk sem említi, hogy egy ilyen szettet hogyan is kell elhelyezni, és honnan hallgattátok? Az iróasztal előtt ülve, lábad között a dübörgő subbal? Na és mi van ha hátrébb gurulok egy pár métert? ... bla bla ésatöbbi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák