Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rootmin

    tag

    válasz -KP- #184863 üzenetére

    Tegnap visszírtam telóról, de mire mire elküldtem, tovaszállt a session és vele a komment is. Olyan rég PH-ztam, hogy már el is feljtettem milyen ... khm, régi ez a motor. :D

    Igen, mindent jól dekódoltál :) Köszi, tervezéssel nincs gondom, ez a munkám is. Viszont mások a prioritások így építkezés és egyéb projektek közben, nem jutottam 3D rajzig. Mozi szempontjából nincs is már nagy jelentősége. A világítást több haszna lett volna modellezni, de arra se futotta, hajt a tatár.

    Üléspozíció: a bejelölt kanapé középső eleme, a fej pozíciót a háttámla belső széléhez lőttem be (ha megnézed, azt lövik körbe az Atmos sugárzók).

    Köszi a tippet, hajlok rá, hogy elengedjem a 7.1-et, illetve a surrond backeket de mivel most közel ingyen tudom becsöveztetni, ha mégis meggondolom magam, akkor viszont macerás és drága is, az előkészítést nem fújom le. Pont amiatt, hogy viszonylag messze van, nem olyan gáz talán, hogy nem az ideális magasságban vannak. Ha egyszer oda jutok, úgyis tesztelek majd a kész nappaliban temp kábellel meg valami ronda állvánnyal :D

    A surroundok helye adott. Az egyetlen, amivel érdemben tudok játszani, azok az Atmos sugárzió pozíciók. Bár itt is köt majd a mennyezet profilozása, előre-hátra viszonylag szabadon tudok mozogni. Mit szóltok a képen jelölt +/- 1 méteres távolságoz? Állmennyezeti (süllyesztett) hangszórókkal tervezek, viszont olyan típusra gondoltam, aminek a magassugárzója enyhén döntött.

    Amin még dilemmázok, hogy kisebb TV-t válasszak, és emiatt (egy nagyon picit) kevésbé legyenek beszorítva a frontok... Ez viszont nagyon fájna a másik oldalról. Rajzoltam már falnézetet 65" vs 73", illetve kisebb frontokkal... Ehhez sem kell sokat rajzolnom, tudom majd élőben nézegetni a falat eleget, mire ide jutok. A kábelcsatorna vésés viszont most van terítéken :)

Új hozzászólás Aktív témák