Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • alphamooncam

    őstag

    válasz denesdr #177366 üzenetére

    Ezt a véleményt simán el lehet fogadni, azonban a mérnökök számára való hivatkozás gyenge érv. Azért mert sokszor, hangosan mondanak valamit rosszul, az még nem lesz igaz.

    Számtalan olyan példát fel lehetne hozni, amikor először volt a megfigyelés, majd rengeteg hibás bizonyítás, majd amikor később egy tudós megtalálta a megoldást, jött a homlokra csapás, hogy hogyhogy nem jött rá erre korábban senki.

    Mert, hogy ez így működik.

    Addig amíg disszonáns egy eredmény és nem illeszthető bele a valóságba, úgy addig kellene keresni a jelenség fizikai leírását, magyarázatot, amíg az illeszthető lesz az érzékeléssel.

    Ezt nem fogadják el egyesek, nem érik fel ésszel!

    Nincs olyan hogy mostmár mindet tudunk és minden aspektust ismerünk olyan dologról, ami nem egyeztethető bele az érzékelésünkbe, ilyenkor addig kell folytatni a kutatást, amíg az eredményre nem vezet, nem lehet lezárni azzal, hogy mindenki rosszul érzékel mindent, minden önbecsapás.

    Véleményem szerint meg pont azok a mérnökök hitetik el magukkal akik hogy Övék a mindenható tudás, aztán amikor jön az új tudás megvonják a vállukat.

    Szerénység a tudománnyal szemben abszolút hiányzik. Most csak fennhéjjázást látok, valós leírást nem.

    Persze csak szerintem.

    Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.

Új hozzászólás Aktív témák