Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VoidXs

    nagyúr

    válasz foltang #170581 üzenetére

    1. Erre nincs szükség, mindegyik gép más belső IP-n fut, elég külön ikonokat kitenned a kezdőképernyőre vagy külön könyvjelzőket menteni. Persze olyat is lehet csinálni, hogy egymásból lépkednek át másiknak a vezérlőjébe, az egy könnyű fejlesztés.
    2. Lehet, ha van rá nyilvános API, ezt így röptében nem találtam meg.

    #170583 Dorian: Intel NUC, szinte mind. Nincs olyan modern gép, aminek ez a feladat ne menne, elvégre a telefonod is gond nélkül le tudja játszani a 4K-t, legyen az bármilyen.

    #170584 ctrlaltdel13: Sokkal. Nem az extra szín miatt, az egy Rec. 709-es megjelenítőn amúgy se lesz, hanem mert a Full HD filmek valójában csak 960x540 pixel színinformációt tartalmaznak, ez a Blu-ray szabvány, a valódi Full HD színfelbontást csak a 4K lemezen találod. Ezért olyan szép egy moziban a 2K is, mert ott a valódi felbontást jelenti, és ezért adnak ki olyan filmeket is 4K-ban, amiket soha nem vettek fel 4K-ban, de az otthoni korlátok miatt mégis szükség van rá. Én úgy tárolom a 4K filmeket, hogy Full HD, de teljes színfelbontás, és így a Full HD projektorom is szereti, ahogy a tárhelyem is.

    #170586 Rp526: Kell, de nem nagy kunszt, egy 10 éves gépnek is megy.

    W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

Új hozzászólás Aktív témák