Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    Üdv mindenkinek!
    Egy-két héten belül tervezem egy sztereó erősítő vásárlását.
    Kb 15 ezer lesz rá a keret. Itthoni használatra, rádió hallgatás és persze zene hallgatás lesz róla, néha (nagyon néha) pár óra bulizásra használnám 4.5*5 méteres helységben. Hangfalat nem említek (van, de inkább hagyjuk kategória), az később kerül cserére.
    Tehát a kérdés: Milyen márkát keressek? Ami volt ebben a kategóriában, az Pioneer, azt hanyagolnám, volt Panasonic (azt se szerettem), illetve a SONY-t se igazán szívleltem meg. Hallottam már Technics erősítőt, a csúcs kategória szerethető volt (komplett rendszerben), de az olcsóbbak nem nyerték el a tetszésem.
    A cél a "szép" sztereó hang lenne: legyen "szép" a sztereó hatása (legyen részletes),, legyen dinamikus (le tudja adni az alsó frekvenciákat) és ne vágyjak eqvalézer után. Szóval nem igazán a teljesítmény érdekel (2*50 watt bőség, de kevesebb is bőven elég), hanem a minőségen lenne a hangsúly.
    Melyik a jobb, ajánlottabb ilyen célra? Luxman, Denon, Sony-ból esetleg, Marantz, Harman-Kardon, Yamaha...? 15 ezer nem sok, de ennyiért is van választék, szvsz melyik márka ajánlottabb?
    Ha találok valamit (az ajánlott márkából), akkor természetesen megkereslek benneteket további tanácsért. :R
    A válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák