Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz Joshi #143671 üzenetére

    A lényeget ismét nem sikerült megragadnod. :(
    Azért írtam szimplán Sonyt, mert nincs másik OLED-jük, csak az A1. Reméltem, LG alatt nem a csúcsmodellt fogod érteni, bár típust nem írtam, mert fejből egyet sem tudok előkapni.
    Fussunk neki még egyszer!
    Te is prémium csúcsmodellt vettél, nem feleannyiért LG-t, pedig mindkettőn lehet nézni a Barátok közt, vagy mi a szöszt. Ahogy én sem veszem meg az alsó középkategóriás Convoy elemlámpát, hanem prémium Acebeam-et 100 euróért, pedig mindegyik előrefelé világít, hiába szúrja ez a szaktopik lakóinak szemét.

    Az OLED jelenleg gyerekcipőben jár, éppen csak kezdi azt kinőni. talán 3-5 év múlva eljutnak odáig a fejlesztések, hogy a mozgóképfelbontás eléri a tényleges sorok számának legalább kétharmadát és nem úgy, hogy a BFI vibrálása epilepsziás rohamot okoz. Sírtok a 24 fps miatt, de a közepesen gyors mozgások jelentős élességvesztése miatt senki nem panaszkodik, pedig az sokkal zavaróbb is lehet.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák