Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz BBéci #122170 üzenetére

    Nagyon köszönöm az észrevételeid. Figyelembe fogom venni ezeket a berendezéskor.
    Ami a szettet illeti, szép is jó is, gondolkodom is rajta. A színe univerzális, bármihez megy később. Sajnos meghallgatni nem tudom. Amennyire olvastam róla, jó lehet az általam említett stílusokhoz, nagyon szívesen meghallgatnám egy ilyenen rendszeren többek között az "Ecstasy of gold" -ot. Ami kicsit visszatart, hogy eredetileg kb ennyit terveztem erősítő + hangrendszer együttesre, ha most megvenném, kb egy hónapig erősítő nélkül lennék, ki sem tudnám próbálni (a kis Teac DAC -al mégsem hajthatom ezeket). Persze ez innentől már az én személyes problémám, ezzel nem is terhelném a fórumot. Még meggondolom.
    (#122176) Spuri2000: Ezen nem is gondolkodtam. Igen, valószínűleg az ehhez való kábelek már nem mennek el a padló szegély alatt, mint a jelenlegi. A front és a center nem gond, a hátsókhoz legrosszabb esetben a padláson át kell elvinnem, ez kb 5 - 6 m pluszt jelentene hátsó hangsugárzóként. (később ez súlyos lehet komolyabb kábelnél).
    (#122179) jézusom, (#122180) Dorian: Köszönöm mindkettőtöknek. Ahogy kiadja majd. Ha ezen az oldalon marad, számolnom kell a többi bútorral (polc, stb, amik most nem szerepelnek a rajzon), ha meg tudom fordítani, akkor ez nem gond, teljesen jó lesz a második rajzon szereplő táv.
    Köszönöm még egyszer mindenkinek, jelentkezem, ha sikerül előrébb lépnem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák