Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyurczy

    őstag

    válasz fehér_ember #119331 üzenetére

    Azért mentem el hogy tapasztalatot gyűjtsek, mert nem hallottam még a magam és unokatesóm fillérekből összedobott rendszerén kívül semmi mást,

    Azt azért nem igazán értem, hogy az ilyen kiállításon, többségében miért csak a több milliós hangsugárzókkal kell demózni?

    Az egyik választ a kérdésedre meg is adtad. A másik pedig, hogy egy ilyen kiállításon a kiállító igyekszik megmutatni a kínálat legjobb darabjait, tudásának legjavát, az emberek pedig többnyire erre kíváncsiak. Hunkáéknál egyébként alap Dynaudio doboz volt kint 200 körüli listaárral. Más kérdés, hogy sok milla volt elé pakolva elektronikában. Klipsch is elérhető kategória lehet sokaknak, két szobát is telepakoltak velük.

    Mi is jártunk kint ma. Dream Cinema annyival hozott kevesebbet ma, hogy a balos hangszóró kuka volt, durván zörgött benne valami. Human Audio jó hangot hozott idén is, és kevésbé voltak óvatosak mint tavaly, kellene. B&W szerintem nem mutatta meg mit tud, 2014-ben a HES-en Devialettel és Trinnovval az egyel nagyobb sokkal jobban adta. A Stradisound volt tán a show legjobbja, de az 1 milkás ár dollárban azért megmosolyogtató, főleg ilyen kinézettel. Az emeleten volt még valami aktív wifis cucc ami egész jó volt, Sonos alatti árral, kb azzal egyenértékű tudással és hanggal.

Új hozzászólás Aktív témák