Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ManUnited

    aktív tag

    Sziasztok!

    Boldog tulajdonosa lettem egy PS4-nek, viszont jött vele egy megoldandó probléma, ebben kérném a segítségetek. A jelenlegi felállás hogy az erősítőbe megy a pc (filmnézés), és a PS4, az erősítőből pedig megy a projektorra a kép. A problémám hogy a PS-t használnám sokszor a TV-n is, így viszont mivel csak egy kimenete van az erősítőnek, állandóan cserélnem kéne a kábeleket a projektor és a TV között.

    Első körben arra gondoltam hogy a PS és az erősítő közé rakok egy switch-et (vagy splittert?) és akkor ha projektoron akarok játszani, akkor erősítőn keresztül, ha meg TV-n akkor erősítő nélkül. Második ötletem hogy az erősítő kimenete után rakom a switch-et, és akkor ott váltogatok TV és projektor közt.

    Kérdésem hogy melyik a jobb megoldás (a TV-n lévő játéknál be tudom áldozni, hogy nem az erősítőről szólna a játék), switch vagy splitter kell nekem, és mennyire befolyásolja a kép minőségét egy ilyen eszköz?

    Tudom hogy nem túl jókor teszem fel ezt a kérdést, nem szeretnék újabb (hit)vitát kirobbantani, esetleges tapasztalatokra, ajánlásokra lennék kíváncsi kb. 20e Ft környékén.

    Üdv, ManUnited

Új hozzászólás Aktív témák