Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bugizozi

    őstag

    Sziasztok!

    Pizza mellett a kenyérsütés projekt is terítéken van :B
    Ezzel kapcsolatban lenne kelesztő kosár (aka szakajtó) kérdésem: valaki használ ilyet? Mennyire nehézkes a tisztítása?
    Nem spilázom túl a receptet, ugyanaz mint a pizzatészta :D Csak megfelelő formám nincs, vagyis van egy szilikon őzgerincformaszerű, abba szoktam konyharuhát rakni, pont jó belefér egy 300g lisztből készült tészta. De ha már sütök akkor ebből 2 db-ot csinálnék. Készítettem egyszer 600g lisztből egy nagy kenyeret, de annak a formája nem jött be, a két kisebből jobb szeleteket lehet vágni. Ehhez lenne nekem szükségem szakajtóra.
    Első körben ezt a kettőt néztem ki: [link1] [link2]
    Van köztük különbség, vagy van ami esetleg jobb? (egyébként meglepődtem hogy ezek ennyibe v még többe kerülnek, azt hittem ilyen 1-2e Ft-os tétel)
    Készítettem már ciabattát is, azt is ebben az őzgerincben csak aztán tekertem rajta egyet :)
    Esetleg ha valakinek van hasonlóan egyszerű kenyér receptje azt szívesen venném. (este bedagasztom, hűtőbe megy a formában, másnap kiveszem és kisütöm)

    Köszönöm! :R

    És akkor jöjjön pár kép:

    VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!

Új hozzászólás Aktív témák