- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
markussandor
senior tag
válasz F1r3b1rd #24453 üzenetére
Szia,
az ethernet kábelek jól tűrik a zavarokat, de ha emiatt aggódsz, vehetsz árnyákoltat is. Ráadásul, ha valóban romlik a kábelben a jel/zaj arány, akkor lassítani fog, azaz lemegy 100 Mb/s-ra, ami még így is nagyon sok egy IP kamerának, sőt, eleve 100 Mb/s-os kártya van bennük. (az egyik kamerámat egyszer leejtettem az asztalról, azóta csak 10 Mb/s-al hajlandó működni, és még ez is elég 4MP-hez) -
vacs
Topikgazda
válasz F1r3b1rd #24453 üzenetére
Topikösszefoglalóból másoltam:
"A kábelezésre a sima, cat5e kábel használható, ez tud 1GBit-t 100 Mhz-en, ez bőven elég a rendszerünknek. Javasolt a fali kábel használata, ha igényesebbek vagyunk, akkor teljes réz kábelt használjunk.
Ha új lakásban gondolkodunk, vagy a kamerákon kívül IT hálózatot, okos otthont, TV-t stb. is akarunk kábelezni, akkor a jövőre való tekintettel használjunk .cat6 kategóriájú kábelt.
Kültéren mindig az UV álló kültéri (fekete) UTP kábelt használjuk!
A topiklakók utp kábel ajánlásai: [link1] + [link2] + [link3] + [link4] "
30 méterig bármelyik poe swich vagy poe nvr elegendő!
Igen, köthetsz sima kamerát is, nem lesz baja.
Extra védelmet neked kell eldönteni.Reolink vagy Annke rendszer is elég lenne neked.
(^)(>.<)(^)
-
-
F1r3b1rd
tag
válasz F1r3b1rd #24511 üzenetére
Lemaradt, gyáriból most ő van jó áron, de kb bármi lehet:
REOLINK RLN8-410-2T 8 CSATORNÁS NVR -
-
kunberci
senior tag
válasz F1r3b1rd #24517 üzenetére
Nekem csak szolgáltatói routerem van, mondjuk minden portja gigabites.
Múltkor elment a net, ennek ellenére szépen mentek a kamerák, meg az NVR. Mindenhez hozzáfértem az otthoni hálózatba.
Mondjuk azon kivűl minden sima, illitve POE-s switch is gigabites (1db 8-as, 3db 5-ös sima, 3db 5-ös POE switch van a hálózatba).[ Szerkesztve ]
-
-
Dalee
aktív tag
válasz F1r3b1rd #24882 üzenetére
Köszi, segítségeddel működik Edge alatt.
Két kérdés maradt (egyelőre):
1. Chrome alatt is életre lehet-e kelteni az élőképét az NVR web servernek (telepítettem egy IE add-on próbavezióját, de nem hozz be így elsőra egyáltalán az NVR honlapot)?
2. El tudom-e érni a kamerákat valamilyen NVR switch beállítással (#24880 2. kép), illetve kamera beállítással (#24880 1. kép).Kérdésedre a válasz. Alapvetően 4 POE kamerát szeretnék telepíteni. 2 be van huzalozva az NVR végső helyére. A garázsba kimegy az otthoni hálózat. Oda tennék egy POE switchet, arrúl menne a maradék két POE kamera. Azaz az NVR-re kötött két kamerát kellene valahogy elérnem a 192.168.0.XXX hálózaton keresztül
[ Szerkesztve ]
-
lipido
senior tag
válasz F1r3b1rd #24882 üzenetére
Nincsenek direktbe osszekotve. Egy halozaton vannak csak. De sztem ez mind1. A kamera sajat tarhelyenek semmi koze az nvr-hez. En elerem nvr-en keresztul is a kamerakat, es kozvetlenul is. Sztem ez akkor is igy van, ha ossze vannak kotve. Ergo a kameraba belepve appon keresztul beallitom a kamera tarhelyere mit vagyen, az nvrben pesig h az nvr mit vegyen fel egyes kameraknal. Nincs tapasztalatom a direktbe kozessel kapcsolatban, de nem tudom elkepzelni h mashogy mukodjon akkor
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest