Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kgymac

    őstag

    válasz Wasquez #24317 üzenetére

    Csak a routeren kellett, a forwardhoz, belső ip. Nálam a router a ddns kliens is egyben. Ennél a kameránál csak a 80-as port van forwardolva, X+kameraszáma portra. Ha sikeres a bejelentkezés, megoldja a képátvitelt is, gondolom a kommunikáció kifelé mehet és a kamera a kezdeményező, különben nem jutna el az app rstp-n a kameráig. Vagy az onvif-en.
    Nem elemeztem a forgalmat, de ennél a kameránál elég volt ennyi.
    Az appban ddns cím kellett (nekem pro-m van, előtte kb. hétig próbáltam a free /reklámos/ verziót, mivel működött, megvettem. Ez még 2017 körül volt, a free is ment ddns-sel), a routeren beállított külső port, csatorna (1 az nvr-é, 2-es az ip cam viewer-é). Gyártó+típus (escam, qd900), érvényes user + password is kell.
    További beállításokban szinte semmi nincs. Auto start audio, zene mozgás detektálásnál. Más nincs.
    A kamerán be kellett lőni az ip-t, a maszkot, a gateway-t és a dns-t, ez utóbbi nálam a router (tplink archer C2 AC750, v1-es).
    RSTP 37000 fölé állítva, de nincs átirányítva. Onvif alap 1018.
    Most nincs a nyaralóban vpn elérésem, így csak az otthonit tudom megnézni (QD800, kb. mint a QD900, csak dóm nem cső). Itt is csak a 80-as port van átirányítva, az nvr-hez (escam k508) kellett az RSTP-t is átirányítani.
    P2P tiltva a kamerákon, nincs forgalom kifelé rajta.
    Böngészőből is kipróbálhatod: ddns cím:port
    Kínai alapból, de váltható angolra, lap újratöltése után be kéne tudnod jelentkezni.

    Hardware Version:                 8300-imx122                                        Software Ver:                 V2.5.5.3116-S50-SMB-B20160601A             

Új hozzászólás Aktív témák