Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kgymac

    őstag

    válasz Atomgeszi #18990 üzenetére

    4 éves, "komoly" Escam "márkás" kamerák, alu ház fehér festékkel, nincs korrózió/hiba a festékkel (qd900wifi). Eresz alatt van 4 db-om, faházon.

    off:
    Két bibi van vele: a flash-re épült a nem IE böngészőre készült webes felülete (már nincs kép a webes felületen, minden más működik) és valamiért veszettül vonzza a pókokat, ami elsősorban éjszakai képeken zavaró, nyáron hetente, ősszel/tavasszal havonta pókhálózni kell. 2MP, HD felbontás (1080P), két streammel (1 nvr + 1 mobilhoz (vga kép)), p2p kikapcsolva. Félig érintett a kínai beégetett jelszavas sérülékenységben (a jelszó nem került nyilvánosság elé, de a telnetd-t el tudom indítani rajta URL-ből, más nem, egyéb parancsot nem lehet átadni az URL-ből).
    Kép csak felhasználóval beazonosítva, két lépésben nyerhető ki: az első URL létrehozza a képet, visszaadja html-ben a kép elérési útját + a generált képfile nevét, ami egyedi), majd a második URL-lel lehet ténylegesen hozzáférni (letölteni) a készített képhez.
    Ill. hátrány még, hogy kétévente mindegyik megeszik egy 12V/2A-es VTAC LED tápot, füst/tűz nélkül, az eredeti tápjait sohasem mertem használni, bár van füst és égési sebesség érzékelő a távfelügyeletes riasztóba bekötve, de a faház /üdülő/ miatt kb. annyit érhet, hogy tudod, éppen leég a faház).

Új hozzászólás Aktív témák