Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MaCS_70

    félisten

    válasz aleister #17129 üzenetére

    Nekem is megjött egy Hiseeu HB613, és a támogatása egyszerűen szerintem is borzalmas.

    A kezelési útmutatójában szereplő DeviceManage és CMS programok hivatkozásai vagy nem léteznek, vagy kizárólag kínai nyelvű program letöltésére mutatnak, mint ahogy maga a hiseeu.com oldalon található linkek is nagyrészt annyira vakok, hogy nem is kattinthatók.

    A leírás alapján nagy nehezen letöltött CMS nem települ fel, csak úgy tesz... Egy másik verzió pedig a kamera betöltésénél akad el végleg egy nagy h264 felirat mutatása közepette.

    A DeviceManage nem tartalmaz angol lehetőséget, találtam viszont egy DeviceManager4 / IPC Manager nevűt, ami már igen. Ez utóbbi IP-cím alapján listázza a kamerát, de a beállításain nem hajlandó változtatni -- így sem a belépési jelszót, sem az IP-címet (sem semmi mást) nem tudom módosítani.

    A leírás szerint a kamera IP-címe 192.168.1.10 -- ami csak félig igaz, mivel a DHCP szerver címet ad neki, amin be is lehet lépni, de az ONVIF Device Manager szerint fix IP-n van -- és ezt nem is hajlandó DHCP-re módosítani, és ami még érdekesebb: a router nem hajlandó DHCP reservationbe felvenni. Közvetlenül PC-re kötve viszont valóban a 192.168.1.10-en érhető el, amiben az a szép, hogy a leírása szerint csak routeren keresztül lehet csatlakoztatni, és a szerző külön fel is hívja a figyelmet, hogy elsőre magán a routeren kell 192.168.1.0-ra tenni a LAN-tartományt.

    A legszebb egyébként az, hogy ha böngészőből akarom meghívni, akkor ezt a csodálatos hibaüzenetet kapom:

    Tetszőleges böngészőből. Az, hogy miből töltsek le 44-es verziót, az ő titkuk marad. Egy Opera 12 végül nem ezt a hibát hozta fel, viszont mást sem. Végtelen ciklusban próbálta sikertelenül betölteni a kamera oldalát.

    Képet az ONVIF Manager és a VMS ugyan ad, de bármit is beállítani már ugye nem...

    A kamera kézbe véve egyébként jó minőségűnek tűnik, sőt, a képe sem rossz.

    Szóval éppen itt tartok.

    Bármilyen ötletet szívesen fogadok.

    Köszönettel: MaCS

    Ja, és meg tudnátok mondani, hogy mi a VMS belépési jelszava?

    Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

Új hozzászólás Aktív témák