Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • prot-ko

    csendes tag

    válasz Dicker #39512 üzenetére

    MP Arnoldos Iron whey-ét. Remélem nem valami szemét lesz.

    Hát az bizony egy szemét. Csak meg kell nézni az összetevőit.
    67%-os, hozzáadva glicin, taurin, ami köztudottan csak azért van hogy a fehérje %-os értéke magas legyen, alapból egy kurva jó kis trükk.. Meg ugye mindenki tudja mi az a glukoz polimer. Értelmes protienekben ilyen szarok nincsenek.

    Glicin a fehérjékben nagyon kis mennyiségben található. Ez alol kivétel a kollagén. A kollagén 35%-ban tartalmaz glicint. Élelmiszerek esetén a glicint és nátriumsóját (nátrium-glicinát) pékáruk esetén ízfokozóként alkalmazzák, valamint egyúttal táplálékot szolgáltat az élesztőbaktériumoknak is. Napi maximum beviteli mennyisége nincs meghatározva, nincs ismert mellékhatása. Élelmiszeripari felhasználásra általában zselatinból állítják elő.

    Protein Matrix (Whey Protein Concentrate, Whey Protein Isolate, Whey Protein Hydrolysate), Amino Matrix [L-Glycine, L-Taurine, BCAAs (Leucine, Isoleucine, Valine) (3.1.2 Patent Pending Ratio), L-Glutamine], Natural and Artificial Flavors, Cocoa Powder, Glucose Polymers, Suspension Matrix (Xanthan Gum, Cellulose Gum, Guar Gum), Flax Seed Oil, Sea Salt, Acesulfame Potassium, Sucralose, Enzyme (Lactase).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák