Keresés

Hirdetés

Aktív témák

  • Kassadin

    addikt

    válasz rgeorge #12062 üzenetére

    Igen, az élelmiszeripar képviselői pont a mennyiséget emelik ki mindig. Csak tudod, az a baj, hogy arra nincsen kutatás és kimutatás, hogy ez a sok adalékanyag együttesen milyen hatást fejt ki az emberi szervezetben. Ugyanis a legtöbb rengetegféle kémiai beavatkozáson megy keresztül, mielőtt belekerül az élelmiszerbe. Arról ne is beszéljünk, hogy ki tudja, milyen reakciókat váltanak ki ezek a szerek hosszútávon. Nem azt mondom, hogy akkor holnaptól mindenki álljon át önfenntartásra, csak nem kell ám mindent bekajolni, amit mondanak. Mellesleg nekem volt szerencsém tesco pékségben dolgozni, elhiheted hogy a kenyér tésztájának a jelentős részét nem liszt/tojás/élesztő stb. teszi ki, hanem a zsák(szó szerint kell érteni) adalékanyag. Lehet erre mondani, hogy igen, tesco, mit is várhatnánk. Csak nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez másnál sincsen másképp.

    [ Szerkesztve ]

  • Ijk

    nagyúr

    válasz rgeorge #12062 üzenetére

    Egészséges, természetes táplálkozás, gyógynövények... Mert ugye mindenki 120 évig akar élni. Persze már a 60-as években is kezelték minden szarral a kaját, a 90 éves öregasszonyokat meg úgy kell agyoncsapni.
    A hullák meg már nem bomlanak le a sok tartósított kaja miatt meg egyéb faszságok. Na szóval ne szarjuk tele a topikot ilyen hülyeségekkel.

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Aktív témák