- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Joe
senior tag
Eladó HP Compaq nx8220
15,4" kijelző
Intel Centrino 1,8Ghz
512Mb memória
40Gb bad sector mentes hdd
WIFI
Kártyaolvasó
DVD-ROM (felárért író!)
30.000 FtKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
válasz Balinov #1832 üzenetére
Ahogy átmész a Széchenyi tér felöl a hídon az egyetem felé, a körforgalom előtt 100m-el balra.
cellpeti: Annyira mondogatjátok a pingwin-t hogy lehet megszugerálok direktbe egy burgert ott is
Jazzos-ék felé akarok majd bemenni az új hamburgerező-gyorskajáldába.Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
Keresem az alábbi wlan kártyákat, akár több darabot is:
D-Link:
DWA - 125
DWA-547
DWA-556
DWL-G520
DWL-G122
DWA-140TRENDnet:
EW-649UBTP-Link:
TL-WN851N
TL-WN951N
TL-WN781ND
TL-WN781NKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
Napot mindenkinek!
Valakinek van ötlete hogyan lehetne egy logitech vezeték nélküli egér vevőenységét pótolni? Vagy valakinek van elfekvőben egy rossz vagy hiányos egér mellől?
Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
Azt lehagytad milyen bringával
Én vállalnám mondjuk egy Specialized BigHit-elMás: 3db 3,5" IDE külső fém ház táp és egyéb kiegészítők nélkül eladó, 500Ft/3db
Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
-
Kis Joe
senior tag
-
Kis Joe
senior tag
Jégzselét szoktam használni ilyenre.
Naturland-os természetesd készítmény, és még van benne érzéstelenítő is.
Spar-ban is kapni, ha jól emlékszem 800 Ft körül van egy fél életre való adag.Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
-
Kis Joe
senior tag
IDE hdd-t cserélnék sata-ra!
-
Kis Joe
senior tag
Nokia C3-01
Viccet félretéve nem tudom mit választanék mostanában...
Talán BlackBerry-t. Az a baj hogy a Nokia ahogy tapasztaltam nagyon leadta a szintetsagesz93: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Kis Joe
senior tag
Eladnám WD Velociraptor 300Gb 10.000rpm hdd-m. Működési idő 41 nap, hibátlan állapotú.
Akir érdekel, P.Ü.Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
[link] Ez azért kemény...
(megjegyezném nem vagyok egyik párt híve sem, egyformán utálom mindegyiket)Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
válasz cellpeti #2107 üzenetére
Kívéve amelyik nem...
Pl most van egy alaplap hibás HP 645, vagy elég említenem a komplett DV-6000 és DV-9000 szériát.
Arról nem is beszélve hogy más gyártó meg tudja oldani hogy normálisan ki lehessen cserélni a törött kijelzőt, csak a HP-t kell a legkisebb csavarjaira szétszedni. A csavar elhelyezéseiről nem is beszélve...Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
Azért szar attól még mert:
1. A 3 év gari időd alatt nem fogod kifizetni a laptopod árának 2/3 árát azért hogy kicseréljék a kijelzőt
2. Minősíti a munkájukat
3. Ez most gyorsba volt pár érv, a többi gagyi megoldásról ne is beszélve
Van pár jó gépe, de az arány nem mindegy!
Mr_Joe:
#2116 Ez is igaz, de nem tudom ti hogy vagytok vele. Én nem szánok egy gépre annyit. Nem ér nekem egyszerűen annyit. Lehet erre mondani hogy még is mac-em van. Erre se szántam többetSpeeedfire #2116: Ez nem egészen így van. Egy idő után megdöglik minden, de nem mindegy mennyi idő alatt. Acer-nek szar a hűtése, de azt levéve még is tovább bírják. Dell-nek nagyon kevés a hibás gépe abbol a kategóriábol is, max a régebbiekből. A fuji-ra telán igaz
Bobrooney: Nem szereti a pálinkát Van aki sör párti
Buga_Laci és Dryman: Jó nektek, bár csak én is megtehetném
RudyD: Nekem volt Acer-em. Én szerettem. Nem drága, tényleg azt kapod amire számíthatsz. Jó kis masina volt. Az egy másik dolog hogy rengeteget volt használva és 5 év után elszállt, de akkor is szerettem és nem csalódtam benne.
-
Kis Joe
senior tag
Boldog alkoholban és lukakban gazdag karácsonyt mindenkinek!
Akinek nem válaszoltam az elmúlt napokban/hetekben attól elnézést kérek, de rengeteg munkám van még most is
[ Módosította: philoxenia ]
-
Kis Joe
senior tag
Látom mindenki keres mindent
Akkor én is: i3 procit (lehetőleg 2105) valamint Apple magic mouse-t kergetnék
-
Kis Joe
senior tag
-
Kis Joe
senior tag
válasz cellpeti #2816 üzenetére
Safari 4 ever!
Ami mondjuk win alatt tetves lassúA nagy mac szele erősen megcsapott, így hirtelen felindultságból elkezdtem szétbontani a nagy gépem. Elég gyorsan elkapkodták a darabkáit
Holnap nagy valószínűséggel megjön az utolsó pár alkatrész is az új csinatos Custom Mac-hezKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
Kis Joe
senior tag
Aki foxconn lefogatót keresett az jelentkezzen
-
Kis Joe
senior tag
Weaver: Szerverben használ 700 nap körül már hulla lassú és szektoros, asztaliban az még elmegy. Futass egy olyan tesztet ami sebességet is mutat az adott szektoroknál.
Dryman: Csinatosak lesznek ezek szerint Kíváncsi leszek mi sül ki végtermékként
vlcsko82: Zotac 9600GSO 1Gb 256bit?
ftc: Milyen-mekkora kellene?
Valamint új AC Freezer 7 PRO s775-re
Hackintosh (CostuMac) ügyben nagy előrelépés van
Már arról vagyok, nagyon penge a rendszer. Pörgős, atomstabil, csak ajánlani tudom a projektetSzerk.: s1155-re valamint 9800GT-re van valakinek csendes-jó hűtője eladó?
[ Szerkesztve ]
-
Kis Joe
senior tag
Az a helyzet hogy nem nagyon játszok vele, htpc házban van a monitor mellett a gép.Viszont a legkisebb zaj is zavaró és ebből a képből csak a vga lóg ki. Tapasztalatod szerint mennyire halk? Nomeg el kellene hogy férjen ebben a házban: [link]
-
-
Kis Joe
senior tag
válasz sladka_pani #3229 üzenetére
UP!
Anno én is összeszedtem amim volt egy ilyen bazárba, a rengeteg cucc közül2db-ot ha elvittek
-
Kis Joe
senior tag
válasz sladka_pani #3242 üzenetére
Ilyen euro árfolyam mellett?
-
Kis Joe
senior tag
-
Kis Joe
senior tag
Lehet már 550Ft, 3 hónapja nem rendeltem
Az az amelyik 1,5 óra alatt hozza ki?
Sultan is jó, finomat adnak tényleg.Melyik kis faházra gondolsz?
----------------------------
Anno többen ajánlottátok a pingwin-t. Múltkor mondom kipróbálom. Mackó közelében sincs. Nagy felfújt zsemle közepében egy hajszál vékony hús. Nem rossz annyira, de nem is a legkirályabb.
De kinek mi...----------------------------
Szerk.: Megnyitottam a Hackintosh topic-ot [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest