Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RudyD

    csendes tag

    válasz Balinov #3257 üzenetére

    Üdv!

    Én is HPfób vagyok, de még egész tűrhetőek. Az Epson -ok bár veteránok de úgy tűnik (tavaly-tavalyelőtt nézegettem őket szintén a kék-csíkosban meg a sárga bötűsben mellette,) mostanában eléggé 'érdekes' külső burkolatot raknak rá. Ha számít az hogy egy kis símogatástól ne legyen karcos a cucc akkor epson esetében érdemes odamenni és megtapizni. Látatlanból netről semmiképp sem. (Ezt érdemes megtenni bármi esetében, megnézni valahol fizikailag oszt megrendelni olcsón a netről valami webáruházból. Pl tands.hu ... B-) (hamár a többiek is...) )

    A Canon esetében az riasztott el hogy kicsit vékonykának tűntek azok a részek amiket ígyis-úgyis mindig ki kell hajtogatni. Oszt van itthon két jófej kis angyal-ördög. Tuti nem bírná a kezüket. Azok aztán nyitogatnak-csukogatnak bedugnak-kihúznak akármit akármibe akármiből.

    A Lexmark -ok árban egészen ott voltak de jó paramétereket írtak rájuk. Nem tudtam belemélyedni annyira de a festék általában elég drága lehet hozzájuk, illetve legutóbb olyan infóim voltak hogy egybeépítik a patronokat a fejjel és csak úgy lehet cserélni. Ami sajnálatos.

    Szóval a végeredmény érdekelne mindenképpen majd hogy mi lett és hogy teljesít.
    (Mit mennyiért hol és hogyan bírta...)

    -- RudyD { B-) }

Új hozzászólás Aktív témák