Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Thocy a ZAGY

    tag

    válasz ftc #18850 üzenetére

    A következő pár hétben biztosan nem. Egyébként ez a kártya:

    Sapphire HD5450 1GB DDR3 PCIE

    Nekem egy Asrock ConRoe945G-DVI alaplapba nem ment bele, mert a PCI-E port előtti rögzítő furat mellett lévő kondenzátortól nem tudtam teljesen belenyomni a kártyát a helyére (talán 1mm sem hiányzott - a DVI csati alsó rögzítése volt útban neki -, de ez elég volt ahhoz, hogy gépindításnál már ne lássa a videokártyát). Korábban ugyanebben az alaplapban évekig működött hibátlanul egy HIS HD 4670 IceQ 512MB ezért fel sem merült bennem, hogy más kártyákkal gond lehet. Szóval így maradtam az integrált cuccnál a kiegészítő DVI csatolón keresztül.

    A dobozt még nem találtam meg, a garancialevelet viszont igen, szóval 2012.12.10-től ketyeg a 24 hónap garancia a fenti linken található cégnél (a számla és a garanciajegy másolatát tudom hozzá adni, mert egyéb cuccaim is vannak rajta). A doboznak is meg kell lennie valahol (a kártyát kivettem belőle, majd miután nem tudtam beletenni a gépbe, a kártya ment a fiókba, a doboz meg nem tudom hova, de ritkán szoktam kidobni a gari lejárta előtt, szóval még keresem :)).

    Miután így a kártyát nem tudtam kipróbálni, természetesen azt sem tudom garantálni, hogy egyáltalán működik-e (erre matematikailag kicsi az esély, de nem zárható ki), szóval vagy kipróbálod vásárlás előtt valahol (nálam ugye a fenti okok miatt nem lehet), vagy ha mégsem működik otthon, akkor visszaadom a pénzed (gondolom a garanciális ügyintézéssel nem akarod húzni az időt, akkor azt majd megoldom én, ha éppen megyek Bp-re).

    Viszont közben lett rá más jelentkező is privátban, szóval 1-2 napon belül döntsd el légyszi, hogy kell-e a kártya, vagy szóljak a következő - helyi - jelentkezőnek!

    A legtöbb ember nem jut el a ''Miért pont Én?''-től a ''Miért ne?''-ig.

Új hozzászólás Aktív témák