Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz SkyLine3000 #91066 üzenetére

    Az benne volt a Bloomberg cikk-ben, hogy maga a játék "léptéke" sokkal kisebb lesz mint eddig az eddigi játékaikban. Függetlenül attól, hogy mind a város, mind a környéke és ezek kidolgozottsága viszont az eddigi legnagyobb lesz. Ez leginkább azért lesz (ami szintén benne van ebben és más korábbi cikkben is), mert a belsős Rockstar filozófia megváltozott (főleg az RDR2 fejlesztése) után. A crunch-ot (túlórázást) megpróbáljak elkerülni, úgy hogy inkább kitolják a fejlesztési időt és más csapatokat, részlegeket is bevonnak fejlesztésbe (RDO és más folytatás, remake projectek is ezért van parkoló pályán).

    Illetve a fejlesztőkhöz is sokkal progresszívében állnak (pontosabban progresszívebb környezetet teremtenek nekik). Kérdés, hogy ez kitér-e arra is, hogy beleszólhatnak, változást eszközölhetnek-e magán a játékon ha olyan dolog van bennük amik "bántják" őket (lásd a már korábba említett konföderációs zászló).

    Emiatt lesz részben az is, hogy így fogják bővíteni majd később a játékot. Vagyis megcsinálják a core részét, és később ahogy haladnak vele úgy bővítik a világot. Ugyanis a 2018-19 óta lévő belsős munkamenetváltozás miatt sajnos nem fér bele az a fajta elmebeteg monumentalitás amit korábban látunk tőlük (vagy de, de akkor tényleg 2030 a megjelenés :D). Illetve kérdés, hogy ez a sztorira lesz érvényes, vagy csak az Online-ra (vagy mindkettő).

    Plata: GTA V esetén az volt a nyilatkozat, hogy az úgy lett megalkotva, hogy könnyű legyen annak a bővítése. De itt nem arra gondoltak, hogy új várok, meg helyszínek, hanem főleg arra amit láthattunk a GTA Online fejlődése során. Persze volt tervben sztori DLC, meg valószínűleg sokminden más is, de ezt beáldozták a GTA Online oltárán Ami érdekesebb, hogy ezt nagy részt annak a Leslie Benzies-nek köszönhetjük, aki elég csúnyán hagyta ott a Rockstar-t. Ugyanis egyes nyilatkozatok alapján ő még jobban eltolta volna a játékot az Online irányába (lettek volna dolgok amiket csak valós pénzért szerezhettél volna meg). Ugye a következő játék a az teljes mértékben Online lesz.

    Amúgy a sztori DLC-k nagy része azért megvalósult, mint Online DLC.

    [ Szerkesztve ]

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák