Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz Morris #90642 üzenetére

    Vágyott verzió és felépítés árát ki tudod számoltatni most is (ha az a cél hogy meglegyen akkor nem kell semmi csicsa). Ha valamit ajánlani tudok: vedd a középsőt hajót, mert gyorsabb kishajó, és gyorsabb heli jár hozzá, bár csak ezekért nem éri meg a teljes Yacht (pl a heli nem menthető hangárba,mint az Agency-s). [A legdrágábbnak a hajókája, és helije lassabb, az olcsóbbhoz meg nem jár heli....+ a legdrággábbon nem tudsz 2 szinten előre menii, mert a járó részre lóg a toldaléka (bármely elejüket bemutató összehasonlító képen látszik... bármelyik játékbanlévő -nem védetten- próbálhatod.]

    #90644 forguet Én általában Solo-zok:
    Scope 10 perc (se, ha jól összejön): ha megvan 2 kokó, vagy 3 fű akkor az kész (többségében a reptéren, és a N-dockban ez megvan, ha nincs, akkor pénz is okés), tornyos gyorsan (esetleg megnézem az összes szobát, de nem biztos), toronyról halva, vagy kapatva ingyen tp a repcsihez.
    Prepek: közel parkolva, és subot újra hívva 10 percnél kevesebb egy (longfinezek, és minimumot csinálok)
    Heist: Longfinnel volt olyan, hogy a N-dock ban és a reptéren is volt 1-1 kokó, és mind a kettőt, meg a fő dolgot is elhozva 10 perc alatt végeztem (ha jól állsz meg a longfinnel akkor nem despawnol).

    Két emberrel a prepeket lehetne úgy gyorsítani , hogy míg a host megy lehívni a küldit addig a segítő már a lehetséges első lépések között vár, és ő megy ahhoz, míg a host -mivel kapcsolt a kezdő és fő hely- már tudja hova száguldjon: pl ha a beachen van a sub, és az újlenyomatért megyünk, akkor- ha szerencsénk van- úgy spawnolja a küldit a játék, hogy a hostnak csak a partra kell mozognia.

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák