Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Ace owner #86832 üzenetére

    Street Race-nél vettünk észre valami furcsát. Délután konkrétan folyamatosan nyertünk versenyt (én vagy 8-at zsinórban. Majd most feljövök és örülök ha utolsóként beérek... még a 10-es szintüek is rámvernek 10mp-t. Bár nem vagyok nagy versenyes, de ennyire sz*r se. Az érdekes, hogy olyan mintha a kocsi nem akarna fordulni (maximum hajóként). Csúszkálni me csúszkálok, hanem kanyarodni szeretnék (húzom jobbra vagy balra az analóg kart), de olyan mintha hatalmas inputlaggal reagálna és ezért alig tudok be (ezek főleg az éles kanyarokban fordul elő) persze úgy működik, hogy szinte megállok és úgy (csak ekkor még hátulról jönnek belém). Ahogy írtam, ugyan az a jármű ugyan az pálya mint du. és most semmit nem tudok elérni (pedig statisztika alapján nem sokkal jobbak az ellenfelek).

    És nem, nem az van, 220-al szeretnék bevenni egy 90°-os kanyart, mert az értelemazerűen nem működik, legalábbis nekem, mert mintha másnak sikerülne

    [ Szerkesztve ]

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák