Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz negyven2 #8050 üzenetére

    Lehet a 4 csúnyább volt, de ez megint nem változtat a tényen, és megint csak leírom: nem "ahhoz képest". Nem fiatal már a gépem (sőt az adatlapodra tekintve valószínűleg valamivel gyengébb is, mint a Tiéd), bár valóban nincs 8 éves.

    Azt nem vitatom, hogy az V jobb, mint a IV, sőt, ha jól tudom az még sz@rul is futott, ez alapján igazán kellemes csalódás az V. rész. Nem vagyok grafikabu*i, a GTA 5 előtti utolsó játékom, amit PS3-ra vettem, a Silent Hill 2-3 HD volt, de igen is meglepett, jobbra számítottam. Be lehet ezt tudni a tudatlanságomnak, annak, hogy nem játszottam a 4. résszel, vagy csak szimplán aminek akarjátok, de akkor is jobbra számítottam, amikor elindítottam, az első gondolatom ez volt...basszus, PC-n szebb volt a 4. És kész, passz, ennyi. Nem kell ezt túlmisztifikálni, és keresztes háborút csinálni belőle.

    De mondom, sokkal lényegesebb, hogy a GTa 4 fos, nevetséges fizikája (anno a GTA 4-es topicban ezért volt szar-szemét, mert örüljek, hogy egyáltalán ilyen jó a fizikája) után egy ilyen élhető fizikájú játék született.

Új hozzászólás Aktív témák