Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HussarF

    addikt

    válasz Triathlete #67205 üzenetére

    Nem mondom, hogy hülyeség, de azért engem nem győz meg arról, hogy felesleges az explo sniper.
    Az elején tényleg durva volt, amikor egy lövésből úgy taccsra tett egy Hydrát, hogy már csak katapultálni lehetett, ha volt idő. A második találat meg robbantotta egyből.
    De amióta nerfelték, egész korrekt.
    Sima sniperrel, mire 7-8-at belelősz, ő is legalább 3-szor le tud szedni. Arra, hogy árut megvédj, full esélytelen a dolog. És nem arról van szó, hogy repked a Hydra és elindítod az eladást. Simán felszállhat utána is, egy eladás nem 2 perc. Ráadásul ahhoz, hogy te ghost orgolj meg BST-zz, ahhoz securoserv-ben kell lenned és nem MC-ben, holott a a bunker eladások is MC-ben szoktak menni, a gyáreladások meg ugye csak ott mehetnek.
    Még explo sniper sem garancia Hydra ellen. Ha ügyes, párszor leszedhet, mielőtt te szeded ki. B-11 ellen meg főleg nem. Azt próbáld meg leszedni sima sniperrel. Beleőszülsz :D

    Lábon meg ha egyenesen jön a Hydra feléd mehet az RPG spam és 60%-hogy besz*pja
    Itt konkrétan egy glitch exploit-ot javasolsz tudatosan használni. Nem nagyon tudom ezt támogatni.
    Robbanólövedékes időszak előtt is szedtek le vadászgépeket, helikoptereket lábon.
    Meg lehetett csinálni, bár lábon nem nagyon szedtél le Hydrát. Legfeljebb, mikor tizedjére haltál.

    Amúgy azt kéne majd kipróbálni, hogy a sima homing utoléri-e már a Hydrát. Régen, ugye a lábról meg repülőről/heliről indítható homingok nem érték utol kanyarodás közben. Az agilis homingok utolérik. De sima homingot már olyan rég lőttek rám, hogy nem tudom, hogy már utolérné-e. Sok minden változott. A követőképességén biztos, hogy rontottak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák