Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #57527808

    törölt tag

    válasz Trailblazer #54216 üzenetére

    tegnap egy magyar szúrt ki haverral eladás közben.
    írtam neked valamikor, hogy vegyél fel, ha kell segítség. akkor többen felvettek, és köztük egy talán Haresz-hun vagy hasonló nevű illető valami HUN? klánból (nem hung).
    vele nem volt semmi baj, de a klántársa megtalálta hydrával havert postáskocsi eladás közben. sajátos módon jelezte pár rakéta után, hogy nem kéne erőltetni, és a lényeg az volt, hogy könyörögni kellett volna a gyereknek.
    egy ideig békén hagyta havert, de a vége fele ismét megtámadta.
    mivel postáskocsis eladásról volt szó, így nem érte nagy kár, mert nálam amúgy is instant nethúzós az az eladás (soloban). úgyhogy javasoltam havernak a nethúzást, amit meg is tett. annyit tehettem, hogy jeleztem Haresz-hun kollégának, hogy a haverja miatt törölnöm kell a listáról, mert nem akarok kiszúrni a többi klántársunkkal. annyiból kellemetlen, hogy nem vele volt a baj.

    utána random szerveren a külföldiek még meg is védtek minket eladás közben. aki rosszalkodott, azt kickelték, és mivel minket támadtak, így gyakorlatilag megvédtek minket az idiótáktól. a vége fele még írták is, hogy csak küldetéseket csinálnak, és nem áll szándékukban megtámadni minket. ezt észrevettük kb 5 perc után, amikor többször összefutottunk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák