Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #57527808

    törölt tag

    előferdülhet, hogy utólag lesz lehetőség a hydrát is tuningolni? insurgent pickup buherálását is később hozták be. haver full tuningos propelleres gépe lehagyott a 'csába.
    tegnap megvettem a hangárt, be is vittem a hydrát, de nem mindig tudtam lekérni. nem teljesen értettem a logikáját ennek a dolognak. eleinte le tudtam kérni bárhol, később már a hangár környékén is szürke volt az a menü, és arra hivatkozott, hogy már van egy ilyen "jellegű" járművem lekérve (isten háta mögött volt épp).
    nagyon sok időm nem volt ezzel foglalkozni, rokon notebookjával küzdöttem közben.
    első körben nekem ezért a plusz menüért már megérte a dolog (3,5m a hangár+műhely), régóta vártam arra, hogy a repcsiket le lehessen kérni "M" betűs menüből. egyedül ez a hydra nerfelés nem tetszik, de csak arra gondolnék, hogy később ezt is lehet tuningolni plusz páncéllal és némi sebességgel, mert kabaréba illő, hogy egy propelleres gép megelőz.

    (#53173) Mr.Csizmás
    köszönöm:R
    kedden havernál próbálgattuk, én csak tegnap vettem meg, így kevés a tapasztalat. vasárnapig 2 gépet kell összeraknom a notebook buherálása mellett, és egyszerre csak 1 gépet tudok csinálni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák