Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ProgenXL

    őstag

    Augusztus 29 DLC juhu

    "Jön a Smuggler’s Run a GTA Online-ba!

    A Rockstar Games továbbra sem tud leállni a GTA Online bővítésével, az új frissítésben légi úton bővíthetjük érdekeltségeinket, amely a Rockstar egy korábbi játéka előtt tisztelegve a Smuggler’s Run nevet viseli.

    A frissítés, amely augusztus 29-én érkezik, számos új repülőgépet és helikoptert tartalmaz, sőt, a kínálatot ultrakönnyű gépek és sárkányrepülők is színesítik majd, amelyekkel számos új módon szállíthatjuk nem éppen legális úton szerzett áruinkat, és likvidálhatjuk riválisainkat.

    Mindehhez egy hangárt kell majd vásárolnunk, amelyben tárolhatjuk és fejleszthetjük gépeinket, valamint irányíthatjuk az áruszállítást. Természetesen nem egyedül leszünk a vállalkozásban, segítségünkre fog sietni Trevor hűséges szolgája barátja, Nervous Ron, valamint Charlie, az új gépészünk.

    Őszi újdonság: Verseny földön, vízen, levegőben

    A játék a nyár végével sem ér véget, ősszel még egy új frissítést kapunk majd, amelyben több fronton tesztelhetjük versenyzői képességünket: Bizonyos checkpointok érintése után automatikusan új járműbe kerülünk, amely lehet földi, vízi, vagy akár légi jármű is, tovább fokozva az izgalmakat.

    Az év továbbbi részében a Rockstar ígérete szerint kapunk további négykerekűeket, adversary módokat, valamint érkeznek a szokásos halloweeni és karácsonyi frissítések, és még több minden, amit nem részleteztek.."

    Forrás:

    [ Szerkesztve ]

    Gunner for life

Új hozzászólás Aktív témák