Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #81556480

    törölt tag

    válasz HussarF #49463 üzenetére

    Még 360as időkbe volt hogy valaki tobb milliardos (!!) bountyt kapott amit én leszedtem. Vettem belole ezt azt( nem sok mindent) majd par nap múlva elvettek a penzt, de ami elotte volt azt meghagyták. Nem kaptam bannt. De azóta is latszik a statomon rgsc-n nézve hogy billion nagyságrendű a befolyt pénz azon a karakteren. Ezen kivul a 260as pc karakteremmel 2x talalkoztam hackerrel.

    Viszont azt tudni kell hogy én csicska assisted aim beállítással jatszok kontrollerrel, ezeknek pedig kulon szervere van. Ide csatlakozhat free aimos de forditva nem. Es ezert szerintem itt sokkal kevesebb a hacker. Szóval ez lehet egy kibuvó a hackelt szerverek alól, ha assisted aimoshoz csatlakozik a free aimos. Nem jar neki hátránnyal, csak ha ilyen jobot tol , ott némileg kevesebb az rp emiatt. De pl mióta megvan a garázsom még publicban is siman lopkodtam a kocsikat.

    Masik érdekesség hogy én huzgalom ki a kábelt igy csinalom magamnak az ures szervert kocsilopashoz, es egyik nap valaki ram joinolt es a végére egy eleg nagy ph- szeró keletkezett assisted aimmal. De ebből gondolom senki nem vett eszre semmit. Szóval nem kell tole felni, sot mint irtam szerintem biztonságosabb.

Új hozzászólás Aktív témák