Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HussarF

    addikt

    válasz nincskedvem #49371 üzenetére

    Pont ugyanígy gondolkodtam és utólag nagyon kellemesen csalódtam. Egyrészt egyszerűen k.rva nagy feeling az egész saját yacht. Amíg nem volt meg, addig nem hiányzott, de most már nem lennék meg nélküle. Megcsinálod az egyedi szín és fényösszeállítást, elnevezed, felzászlózod és teljesen a tied lesz.
    Ad még vip work-ot, ami 10 percért 30k-t fizet.

    (#49377) Plata
    A legdrágább (Aquarius) nem körbejárható, mivel a döntött üvegek elfoglalják a helyet (a legfelsőbb szinten biztos, egyel alatta nem tudom pontosan, mert nekem nem az van). Vip work-ot meg sosem indítanék PH sessionben, az csak 10 perc unalmat jelentene. Publicban már rengeteg izgalom meg kaland származott abból, ha PP-t indítottam, szeretem is nagyon.

    Én ettől függetlenül mindenkinek azt javaslom, hogy a legfőbb szempont az legyen a vásárlásnál, hogy melyik jön be a legjobban és ne az ára (youtube-on érdemes nézni videókat).
    A második yacht (Pisces) van nekem is, PvP szempontból a legelőnyösebb, mivel a híd mögötti lounge rész fedett és a támadók nem tudnak onnan beugrani.
    Amikor cheaterek rámszórtak pár millát és volt feleslegben, akkor elgondolkodtam, hogy upgrade-elem Aquariusra, mert azok a döntött üvegek baromi jól néznek ki és tetszenek, de mikor megnéztem közelebbről, akkor láttam, hogy itt azért vannak olyan stílusbeli igénytelenségek, ami miatt inkább maradtam a Piscesnél.
    Pl. a híd döntött üvege előtt ott maradt a korlát a felső szinten, aminek csak a kisebb yachtokon van funkciója, ahol a híd előtt is van palló.
    Vagy az alsó döntött üveg, ami szinte az első helikopter leszállóig tart, szinte rálóg. Nem tudja esztétikailag kiadni magát a leszállótól, mert beleépítették a tövébe. Tök igénytelenül építették fel azt a yachtot, egyszerűen a sima yacht modellre ráhúzták azt az üveget, ahelyett, hogy kicsit ésszel tervezték volna meg. Ezért lett nálam felejtős az Aquarius.

Új hozzászólás Aktív témák