Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • simon105

    tag

    válasz Geryson #47319 üzenetére

    Én sosem szkandereztem a játékban, úgyhogy a konkrét kérdésedre nem tudok válaszolni, de az erő húzására nem is az a javasolt. Az egyik módszer, amivel erősítheted a karaktert az a golf. Ezt sem sűrűn próbáltam (a többiek talán majd pontosítanak), de úgy emlékszem, hogy a megnyert meccsek után erősödsz, és hogy az egyedül lejátszott egylyukas meccsek is nyertnek minősülnek.
    A módszer amivel én felhúztam az erőt, az NPC-k püfölése volt. Ehhez érdemes egy olyan Contact Misssiont indítani, amiben ki van kapcsolva a körözés, így a rendőrökkel nem kell foglalkoznod. Nekem Geraldtól a Pier Pressure vált be erre a legjobban, mert egyszerű küldetés, és a Vespucci Beachen kell ténykedni benne, ahol sok a civil. Miután megszerezted a megszerezni valót megversz néhány NPC-t, és ha már nagyon unalmas, befejezed a küldetést, és még némi pénzt is keresel.

    Az 'Off the Radar' egy Lestertől telefonon kérhető képesség, aminek a lényege, hogy egy percig nem látszol sem a minimapon, sem a nagy térképen, de a többi játékos kap egy figyelmeztetést erről. PvP-hez szokták használni, illetve ha nem szeretnének PvP-ben részt venni, például eladás közben.

Új hozzászólás Aktív témák