Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ghard

    őstag

    A ban nem automata, csak a flag. Valaki ban előtt megnézi az accountot ez biztos. Ezért fura, amikor többen állítják, hogy 30-100k miatt bannolták. Volt ott más is. Feleslegesen izgatjátok a többieket, akik lassan nem mernek online játszani :)
    Mondtam, hogy levelet is hiába írtok, autoreply jön. Ha más kategóriába írtok ezzel, akkor meg azért jön autoreply, mert rossz kategóriába írtatok :)
    Mod menu meg nincs, ami bannolja a játékosokat. Használtam Láttam már eleget, rengeteg opció van bennük ami bugos vagy sehogy nem működik. A linkelt videós mrbossftw vagy ki, minden nap tölt fel 2 videót a semmiről. Totál értelmetlen az a srác, de ez a menu amit említ valóban létezett. Csakhogy: ps3 cfw-ra volt, köze nincs a mostani onlinehoz. És nem működött ez a funkciója. Ez egy fizetős menü volt, így próbálta eladni azoknak, akik elhiszik a sok nem működő opciót.
    A reportot sem lehet spam-elni, próbáljátok ki. Rányomjátok valakire 2x, utána 15 percig senkit nem tudtok reportolni.

    (#44916) bluuzia
    És még te sértődsz meg :)
    Az a mod sem bannol, hanem olyan üzenetet küld a kiválasztott játékosnak. A videó címét elolvastad-e?
    De csak ha a kis térképet meglesed a sarokban, már látod, hogy egy nagyon régi verziója az onlinenak(ps3/xbox360) Nincs értelme ezzel foglalkozni a pc-s topikban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák